Workshop pro pracovníky v mlékárenských laboratořích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000033" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000033 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro pracovníky v mlékárenských laboratořích
Popis výsledku v původním jazyce
Byl uspořádán workshop o analytických metodách v mlékárenské laboratoři. Obsahem workshopu bylo: - Správná laboratorní praxe; - Butyrometrické stanovení obsahu tuku v mléce, smetaně a sýrech; - Stanovení sušiny gravimetricky pro mléko a sýry.
Název v anglickém jazyce
Workshop for workers in dairy laboratories
Popis výsledku anglicky
A workshop on analytical methods in the dairy laboratory was organized. The workshop included: - good laboratory practice; - butyrometric determination of fat content in milk, cream and cheese; - determination of dry matter gravimetrically for milk and cheese.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Savencia Fromage & Dairy Czech, Přibyslav
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
3
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce