Workshop „Mlékárenské minimum“
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000045" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000045 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop „Mlékárenské minimum“
Popis výsledku v původním jazyce
Účastníci workshopu byli seznámení se složením mléka a jeho chemickými, fyzikálními i mikrobiologickými parametry, se zpracování mléka a základními mlékárenskými technologiemi. Získali informace o užitečných i kontaminující mikroorganismy způsobujících vady mléčných výrobků a s tím související dodržování pravidel správné hygienické a výrobní praxe. Byly probrána také legislativa důležitá pro zpracovatele mléka.
Název v anglickém jazyce
Workshop „Dairy basics“
Popis výsledku anglicky
Workshop participants were introduced to the composition of milk and its chemical, physical and microbiological parameters, milk processing and basic dairy technologies. They obtained information about useful and as well as contaminating microorganisms that cause defects in dairy products related compliance with the rules of good hygiene and production practice. Legislation important to milk processors was also discussed.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Ostrava - Martinov
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
11
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce