Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vývoj funkčních synbiotických fermentovaných výrobků s obsahem bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000069" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000069 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vývoj funkčních synbiotických fermentovaných výrobků s obsahem bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Prezentace metodických přístupů a charakterizace bakteriií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů pro účely potravinářského využití. Citace: Bazalová O.: Vývoj funkčních synbiotických fermentovaných výrobků s obsahem bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů. 17. Sympozium Společnosti pro probiotika a probiotika, ČZU, 04.04.2023

  • Název v anglickém jazyce

    Development of synbiotic fermented products with lactic aid bacteria producing exopolysaccharides

  • Popis výsledku anglicky

    Presentation of methods and characterisation of lactic acid bacteria producing the exopolysaccharides for food industry. Citace: Bazalová O.: Development of synbiotic fermented products with lactic aid bacteria producing exopolysaccharides. 17th Symposium of the Society for Probiotics and Probiotics, ČZU, 04/04/2023

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK22010186" target="_blank" >QK22010186: Postbiotika, bakteriální exopolysacharidy a nové oligosacharidy pro funkční synbiotické fermentované výrobky</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů