Vývoj funkčních synbiotických fermentovaných výrobků s obsahem bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000069" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000069 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývoj funkčních synbiotických fermentovaných výrobků s obsahem bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentace metodických přístupů a charakterizace bakteriií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů pro účely potravinářského využití. Citace: Bazalová O.: Vývoj funkčních synbiotických fermentovaných výrobků s obsahem bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů. 17. Sympozium Společnosti pro probiotika a probiotika, ČZU, 04.04.2023
Název v anglickém jazyce
Development of synbiotic fermented products with lactic aid bacteria producing exopolysaccharides
Popis výsledku anglicky
Presentation of methods and characterisation of lactic acid bacteria producing the exopolysaccharides for food industry. Citace: Bazalová O.: Development of synbiotic fermented products with lactic aid bacteria producing exopolysaccharides. 17th Symposium of the Society for Probiotics and Probiotics, ČZU, 04/04/2023
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK22010186" target="_blank" >QK22010186: Postbiotika, bakteriální exopolysacharidy a nové oligosacharidy pro funkční synbiotické fermentované výrobky</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů