Zásady zvyšování kvality nakupovaného mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F24%3AN0000006" target="_blank" >RIV/26722861:_____/24:N0000006 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zásady zvyšování kvality nakupovaného mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Účastnící byli seznámeni s přehledem kvality mléka v České republice, s možností ovlivnění jeho kvality jako suroviny pro další zpracování a se způsoby získávání mléka. Pozornost byla věnována zejména třem parametrům – celkovému počtu mikroorganismů, počtu somatických buněk a reziduím inhibičních látek v mléce a také správnému vzorkování bazénových vzorků.
Název v anglickém jazyce
Principles of improving the quality of purchased milk
Popis výsledku anglicky
Participants were introduced to an overview of milk quality in the Czech Republic, the possibility of influencing its quality as a raw material for further processing and methods of milking. Attention was paid to three parameters - the total count of microorganisms, somatic cells of milk and residues of inhibitory substances in milk, as well as the correct bulk sampling.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha, VUM
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
24
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce