Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inhibiční látky v mléce

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00184073" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00184073 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.mlekarstvi.cz" target="_blank" >http://www.mlekarstvi.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inhibiční látky v mléce

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seminář věnovaný inhibičním látkám v mléce, IR a NIR technologiím a vyhodnocování bude pořádán 22. září 2011 ve spolupráci s Ústavem technologie potravin při MENDELU v Brně, Ústavem hygieny a technologie mléka Fakulty veterinární hygieny a ekologie VFU Brno, ČMSCH, Výzkumným ústavem pro chov skotu v Rapotíně a Státním veterinárním ústavem v Jihlavě. Tematicky je seminář zaměřen na aktuální situaci výskytu a monitoringu reziduí inhibičních látek (RIL) v mléce v ČR, na metody správného stanovení a vyhodnocování RIL s praktickými ukázkami, monitoring obsahových složek mléka a jejich změny v průběhu roku, možnosti využití IR a NIR technik u mléka a mléčných produktů, běžné statistické odchylky u analýz přístrojovou technikou. Za jednotlivé zmiňované ústavyvystoupí: Doc. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., MVDr. Pavlína Navrátilová, Ph.D., Mgr. Jaroslava Jeřábková, Ing. Pavel Kopunecz, Doc. Ing. Oto Hanuš, Ph.D. Vystoupení Doc. Ing. Květoslavy Šustové, Ph.D. a Doc. Ing. Oto Hanuše Ph.D. je pod

  • Název v anglickém jazyce

    Inhibitional substances in milk

  • Popis výsledku anglicky

    Inhibitional substances in milk is seminary dedicated milk production, milk quality and milk quality management for dairy industry.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Brno, Mendelova univerzita v Brně

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    39

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce