Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Prototyp impedančního analyzátoru I-metr 1

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F13%3A%230000655" target="_blank" >RIV/26788462:_____/13:#0000655 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Prototyp impedančního analyzátoru I-metr 1

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vývojový prototyp zařízení pro měření bioimpedance masa sloužící k identifikaci stupně zrání masa.

  • Název v anglickém jazyce

    Prototype of impedance analyser I-metr 1

  • Popis výsledku anglicky

    Developmental prototype for measurements of bioimpedance of meat used for identification of the meat maturation.

Klasifikace

  • Druh

    G<sub>prot</sub> - Prototyp

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TA01010153" target="_blank" >TA01010153: Technologie pro rutinní měření kvalitativních parametrů výsekového masa a pro kontrolovaný proces jeho zrání za účelem zvýšení přidané hodnoty výrobků a definice nových produktů v masném průmyslu.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    I-metr 1

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Unikátní prototyp zařízeni pro měření biompedance masa za uživatelsky a/nebo výrobně stanovených podmínek, které byly určeny na základě experimentálního vývoje. Zařízení vyhovuje podmínkám pro použití v potravinářských provozech.

  • Ekonomické parametry

    Zvýšení výroby steakového zrajícího masa o 10% pro středně velké jateční provozy, úspora nákladů na chlazení, řádově desítky tisíc ročně pro chladící boxy s výkonem 4 kW a výše.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26788462

  • Název vlastníka

    Agrovýzkum Rapotín s.r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem