Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000050" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000050 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/2/bull_2_2022_67-68_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/2/bull_2_2022_67-68_zabrodska.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dne 23. 2. 2022 jsme se zúčastnily semináře Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky. Seminář se konal v Litomyšli v Hotelu zlatá hvězda. V první části semináře jsme s doktorkou Salákovou probírali právní předpisy ČR a EU v oblasti bezpečnosti potravin. Ve druhé části semináře jsme se zabývali výrobou sýrů, třetí část pojednávala o kysaných mléčných výrobcích. Článek popisuje celý průběh tohoto semináře.

  • Název v anglickém jazyce

    Innovation in farm processing of milk into cheese and fermented milk products

  • Popis výsledku anglicky

    On February 23, 2022, we participated in the seminar Innovations in farm processing of milk for cheese and fermented milk products. The seminar was held in Litomyšl at the Golden Star Hotel. In the first part of the seminar, Dr. Saláková and I discussed the legislation of the Czech Republic and the EU in the area of food safety. In the second part of the seminar we dealt with the production of cheese, the third part dealt with fermented milk products. The article describes the entire course of this seminar.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů