Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000050" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000050 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/2/bull_2_2022_67-68_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/2/bull_2_2022_67-68_zabrodska.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky
Popis výsledku v původním jazyce
Dne 23. 2. 2022 jsme se zúčastnily semináře Inovace ve faremním zpracování mléka na sýry a kysané mléčné výrobky. Seminář se konal v Litomyšli v Hotelu zlatá hvězda. V první části semináře jsme s doktorkou Salákovou probírali právní předpisy ČR a EU v oblasti bezpečnosti potravin. Ve druhé části semináře jsme se zabývali výrobou sýrů, třetí část pojednávala o kysaných mléčných výrobcích. Článek popisuje celý průběh tohoto semináře.
Název v anglickém jazyce
Innovation in farm processing of milk into cheese and fermented milk products
Popis výsledku anglicky
On February 23, 2022, we participated in the seminar Innovations in farm processing of milk for cheese and fermented milk products. The seminar was held in Litomyšl at the Golden Star Hotel. In the first part of the seminar, Dr. Saláková and I discussed the legislation of the Czech Republic and the EU in the area of food safety. In the second part of the seminar we dealt with the production of cheese, the third part dealt with fermented milk products. The article describes the entire course of this seminar.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů