Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food quality evaluation and quality management in the food industry

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26968631%3A_____%2F16%3AN0000027" target="_blank" >RIV/26968631:_____/16:N0000027 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/70883521:28120/16:63518463

  • Výsledek na webu

    <a href="http://trendy.svse.cz/sborniky_proceedings" target="_blank" >http://trendy.svse.cz/sborniky_proceedings</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food quality evaluation and quality management in the food industry

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A modern concept of quality involves the entire organization with all its activities. Evaluation of food quality doesn’t include just the issue of food safety, but also other factors such as nutritional quality, satisfying the consumer's sensor requirements, freshness etc. To achieve the required quality, it is recommended to implement quality systems contained in ISO 9000, respectively apply systems of excellence such as Total Quality Management (TQM) and HACCP system (Hazard Analysis and Critical Control Points). It is the fulfilment of customer requirements and involvement of all components of an organization to achieve the desired quality. If the quality control of methods of probability theory and mathematical statistics are used, we are talking about the statistical quality control.

  • Název v anglickém jazyce

    Food quality evaluation and quality management in the food industry

  • Popis výsledku anglicky

    A modern concept of quality involves the entire organization with all its activities. Evaluation of food quality doesn’t include just the issue of food safety, but also other factors such as nutritional quality, satisfying the consumer's sensor requirements, freshness etc. To achieve the required quality, it is recommended to implement quality systems contained in ISO 9000, respectively apply systems of excellence such as Total Quality Management (TQM) and HACCP system (Hazard Analysis and Critical Control Points). It is the fulfilment of customer requirements and involvement of all components of an organization to achieve the desired quality. If the quality control of methods of probability theory and mathematical statistics are used, we are talking about the statistical quality control.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Nové trendy 2016 – New Trends 2016

  • ISBN

    9788087314852

  • ISSN

    2336-7431

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    381-390

  • Název nakladatele

    Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.

  • Místo vydání

    Znojmo

  • Místo konání akce

    Znojmo

  • Datum konání akce

    24. 11. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku