Článek: Mechanické zpracování sóji – efektivní řešení pro lokální produkci
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46504931%3A_____%2F19%3AN0000008" target="_blank" >RIV/46504931:_____/19:N0000008 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.naschov.cz/mechanicke-zpracovani-soji-efektivni-reseni-pro-male-a-stredni-kapacity/" target="_blank" >https://www.naschov.cz/mechanicke-zpracovani-soji-efektivni-reseni-pro-male-a-stredni-kapacity/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Článek: Mechanické zpracování sóji – efektivní řešení pro lokální produkci
Popis výsledku v původním jazyce
Odborný článek v časopise Krmivářství týkající se extruze a lisování s extruzí sóji.
Název v anglickém jazyce
Mechanical processing of soya - effective solution for local production
Popis výsledku anglicky
Research paper in the Krmivářství magazine on soya extrusion and soya extrusion with pressing.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10700 - Other natural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TH02010552" target="_blank" >TH02010552: VaV extruzní linky s využitím páry se zaměřením na zvýšení energetické efektivnosti procesu extruze v závislosti na nutričních a dietetických vlastnostech krmiva.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů