Vývoj fermentovaného sójového výrobku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015692" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015692 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývoj fermentovaného sójového výrobku
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo teoretické seznámení se se surovinami pro výrobu fermentovaných sójových výrobků, nastudování technologií přípravy sójového nápoje a vyvinutí výrobku definovaných vlastností.
Název v anglickém jazyce
Developmenrt of fermented soya products
Popis výsledku anglicky
The aim of the work was teoretical study of raw material properties for production of fermented soya products, study of technologies used for soya milk and development of new fermented soya product of both defined properties.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů