Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vývoj fermentovaného sójového výrobku

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015692" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015692 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vývoj fermentovaného sójového výrobku

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem práce bylo teoretické seznámení se se surovinami pro výrobu fermentovaných sójových výrobků, nastudování technologií přípravy sójového nápoje a vyvinutí výrobku definovaných vlastností.

  • Název v anglickém jazyce

    Developmenrt of fermented soya products

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the work was teoretical study of raw material properties for production of fermented soya products, study of technologies used for soya milk and development of new fermented soya product of both defined properties.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů