Systém pro porovnávání průběhu fermentačních procesů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46747885%3A24220%2F06%3A%400000050" target="_blank" >RIV/46747885:24220/06:@0000050 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The comparison of the fermentative processes
Popis výsledku v původním jazyce
This text discusses a problematic of measuring of fermentative processes. There is a description of newly designed system of two identical fermeters. There is also suggested a way of assessing a quality of dietetic products that are made of Amaranth fibre. Further more this text is dealing with starch degradation and designs amaranth-fibre-making processes with a task to minimalize a by-products amount
Název v anglickém jazyce
The comparison of the fermentative processes
Popis výsledku anglicky
This text discusses a problematic of measuring of fermentative processes. There is a description of newly designed system of two identical fermeters. There is also suggested a way of assessing a quality of dietetic products that are made of Amaranth fibre. Further more this text is dealing with starch degradation and designs amaranth-fibre-making processes with a task to minimalize a by-products amount
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník ke konferenci Health Ingredients Metabolism Analys
ISBN
80?7194?855?1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
—
Místo vydání
—
Místo konání akce
Univerzity of Pardubice, Pardubice
Datum konání akce
1. 1. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—