Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Systém pro porovnávání průběhu fermentačních procesů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46747885%3A24220%2F06%3A%400000050" target="_blank" >RIV/46747885:24220/06:@0000050 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The comparison of the fermentative processes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This text discusses a problematic of measuring of fermentative processes. There is a description of newly designed system of two identical fermeters. There is also suggested a way of assessing a quality of dietetic products that are made of Amaranth fibre. Further more this text is dealing with starch degradation and designs amaranth-fibre-making processes with a task to minimalize a by-products amount

  • Název v anglickém jazyce

    The comparison of the fermentative processes

  • Popis výsledku anglicky

    This text discusses a problematic of measuring of fermentative processes. There is a description of newly designed system of two identical fermeters. There is also suggested a way of assessing a quality of dietetic products that are made of Amaranth fibre. Further more this text is dealing with starch degradation and designs amaranth-fibre-making processes with a task to minimalize a by-products amount

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    JP - Průmyslové procesy a zpracování

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník ke konferenci Health Ingredients Metabolism Analys

  • ISBN

    80?7194?855?1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

  • Místo vydání

  • Místo konání akce

    Univerzity of Pardubice, Pardubice

  • Datum konání akce

    1. 1. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku