Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food made of organic food as a means of sustainability in a caring economics

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F12%3A%230001797" target="_blank" >RIV/47813059:19520/12:#0001797 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food made of organic food as a means of sustainability in a caring economics

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Organic foods are currently among the new trends. Restaurant operators can use them as a means to enrich their offer. In the Czech Republic, organic agriculture is of great benefit and in terms of agri-tourism operation. Agri-tourism also offers new business opportunities. The article then discusses the evaluation of the use of common applications bio-foods to supply restaurants and strengthen the economic stability of the company. The method was used is empirical research, based on work with existing data, descriptive way the author draws conclusions. Just in conclusion are presented and summarized the possibility of using organic products in gastronomy. The main issues that are addressed in the text are: Number of farmers focused on production of organic food has increased since 2001. The production of organic food increases.

  • Název v anglickém jazyce

    Food made of organic food as a means of sustainability in a caring economics

  • Popis výsledku anglicky

    Organic foods are currently among the new trends. Restaurant operators can use them as a means to enrich their offer. In the Czech Republic, organic agriculture is of great benefit and in terms of agri-tourism operation. Agri-tourism also offers new business opportunities. The article then discusses the evaluation of the use of common applications bio-foods to supply restaurants and strengthen the economic stability of the company. The method was used is empirical research, based on work with existing data, descriptive way the author draws conclusions. Just in conclusion are presented and summarized the possibility of using organic products in gastronomy. The main issues that are addressed in the text are: Number of farmers focused on production of organic food has increased since 2001. The production of organic food increases.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    China-USA Bussiness Review

  • ISSN

    1537-1514

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    XI

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    12

  • Strana od-do

    1367-1378

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus