Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food prepared from organic food as a means of sustainability in a caring economics

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F12%3A%230001899" target="_blank" >RIV/47813059:19520/12:#0001899 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food prepared from organic food as a means of sustainability in a caring economics

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Organic foods are currently among the new trends. Restaurant operators can use them as a means to enrich their offer. Organic food is exclusively organic products. In the Czech Republic, organic agriculture is of great benefit and in terms of agri-tourism operation. Agri-tourism also offers new business opportunities. The article then discusses the evaluation of the use of common applications bio-foods to supply restaurants and strengthen the economic stability of the company.

  • Název v anglickém jazyce

    Food prepared from organic food as a means of sustainability in a caring economics

  • Popis výsledku anglicky

    Organic foods are currently among the new trends. Restaurant operators can use them as a means to enrich their offer. Organic food is exclusively organic products. In the Czech Republic, organic agriculture is of great benefit and in terms of agri-tourism operation. Agri-tourism also offers new business opportunities. The article then discusses the evaluation of the use of common applications bio-foods to supply restaurants and strengthen the economic stability of the company.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    7 th International symposium on bussiness administration

  • ISBN

    978-605-4222-18-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    185-193

  • Název nakladatele

    Çanakale Onsekiz Mart University

  • Místo vydání

    Çanakale, Turkey

  • Místo konání akce

    Çanakale, Turkey

  • Datum konání akce

    1. 1. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku