Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F09%3A%230000367" target="_blank" >RIV/49608851:_____/09:#0000367 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců
Popis výsledku v původním jazyce
PP prezentace uvádí vybrané hygienické postupy zajištění kvality mléka u krav, koz a ovcí. Zmiňuje srovnání některých výsledků hygienických ukazatelů a jejich vztahů ke složení mléka u krav, koz a ovcí.
Název v anglickém jazyce
Procedures and results of milk hygiene quality of cows and small ruminants
Popis výsledku anglicky
PP presentation introduces some chosen comparisons of hygienic procedures for assurance of milk quality in cows, goats and ewes. It mentions comparison of some results of hygiene indicators and their relationships to cow, goat and ewe milk composition.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LA331" target="_blank" >LA331: Mezinárodní společnost pro chov koz</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—