Obsah polyaminů v některých potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F05%3A00005345" target="_blank" >RIV/60076658:12220/05:00005345 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60076658:12220/05:00006126
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Contents of polyamines in selected foods
Popis výsledku v původním jazyce
Biologically active polyamines putrescine, spermidine and spermine were determined in 153 samples of 21 foods, mosty culinary processed Contents varied widely within individual food items.
Název v anglickém jazyce
Contents of polyamines in selected foods
Popis výsledku anglicky
Biologically active polyamines putrescine, spermidine and spermine were determined in 153 samples of 21 foods, mosty culinary processed Contents varied widely within individual food items.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food Chemistry
ISSN
0308-8146
e-ISSN
—
Svazek periodika
90
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
561-564
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—