Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Bílkoviny hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F07%3A8P001579" target="_blank" >RIV/60076658:12220/07:8P001579 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60076658:12220/07:8P000904

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Bílkoviny hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vědecká monografie shrnuje výsledky dosavadního výzkumu, které se týkají vlastností hlízových bílkovin brambor, vlivu nejvýznamnějších faktorů na kvalitu a kvantitu hlízových bílkovin, možností izolace hlízových bílkovin z hlízové vody a uplatněním polymorfismu hlízových bílkovin pro charakterizaci a identifikaci odrůd brambor. V práci jsou shrnuty výzkumy významných zahraničních pracovišť, která se zabývají danou problematikou a taktéž jsou v monografii prezentovány vlastní výsledky autorů.

  • Název v anglickém jazyce

    Proteins of Potato tubers (Solanum tuberosum L.)

  • Popis výsledku anglicky

    The scientific monograph brings together the results of the present research of potato tuber proteins that is connected with potato tuber proteins properties, effect of the most important factors on quality and quantity of potato tuber proteins, possibility of tuber proteins isolation from potato fruit juice and usability of tuber proteins polymorphism for characterization and identification of potato cultivars. Results from the research of foreign research workplaces as well as own results of authors connected with the theme of potato tuber proteins are presented in the scientific monograph.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-7394-036-2

  • Počet stran knihy

    115

  • Název nakladatele

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

  • Místo vydání

    České Budějovice

  • Kód UT WoS knihy