Biogenic amines in fish
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F09%3A00010827" target="_blank" >RIV/60076658:12220/09:00010827 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Biogenic amines in fish
Popis výsledku v původním jazyce
Biogenic amines are found at low levels in fresh fish, but their formation in larger quantities is associated with bacterial spoilage. There are two main reasons for the determination of biogenic amines in fish: the first is their potential toxicity; thesecond is the possibility of using them as fish quality markers
Název v anglickém jazyce
Biogenic amines in fish
Popis výsledku anglicky
Biogenic amines are found at low levels in fresh fish, but their formation in larger quantities is associated with bacterial spoilage. There are two main reasons for the determination of biogenic amines in fish: the first is their potential toxicity; thesecond is the possibility of using them as fish quality markers
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Biological Aspects of Biogenic Amines, Polyamines and Conjugates
ISBN
978-81-7895-249-9
Počet stran výsledku
15
Strana od-do
—
Počet stran knihy
439
Název nakladatele
Transworld Research Network
Místo vydání
Trivandrum, India
Kód UT WoS kapitoly
—