Produkce a zdravotní nezávadnost mléka II.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F11%3A43882245" target="_blank" >RIV/60076658:12220/11:43882245 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Produkce a zdravotní nezávadnost mléka II.
Popis výsledku v původním jazyce
Konference je zaměřená na kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka z mléčných automatů, výskyt patogenních mikroorganismů a minoritních složek mléka.
Název v anglickém jazyce
Production and quality of milk II.
Popis výsledku anglicky
The conference focused on topics: milk quality from milk vending machines; foodborne pathogens in milk; minor constituents of milk.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
České Budějovice
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
80
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce