Legislativní předpisy pro mléko.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F12%3A43883768" target="_blank" >RIV/60076658:12220/12:43883768 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Legislativní předpisy pro mléko.
Popis výsledku v původním jazyce
Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový početmikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Kapitola 1 (Legislativní předpisy pro mléko) pojednává o legislativních předpisech souvisejících se syrovým mlékem i mlékem jakopotravinou, a to jak z hlediska požadavků EU, tak z pohledu národní legislativy.
Název v anglickém jazyce
Legislation for milk.
Popis výsledku anglicky
TThe quality of cow's raw milk (milk composition, total bacteria counts, food-borne pathogens, somatic cell count, residues of inhibitory substances, freezing point, sensory, technological and other properties) is discussed. Chapter 1 (Legislation for milk) contains a comprehensive legislative framework for raw milk and milk products. It deals with the requirements and regulations, both in European Union and in the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Mléko: produkce a kvalita
ISBN
978-80-7394-383-7
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
17-25
Počet stran knihy
240
Název nakladatele
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta
Místo vydání
České Budějovice
Kód UT WoS kapitoly
—