Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effects of Forage Feeding on Milk: Bioactive Compounds and Flavor

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F17%3A43896183" target="_blank" >RIV/60076658:12220/17:43896183 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effects of Forage Feeding on Milk: Bioactive Compounds and Flavor

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Milk and dairy products have been historically staple foods in the Western style of nutrition. A perception exists among consumers that milk and dairy products from animals that are maintained outdoors and consume fresh grass are superior to those fed total mixed rations, based usually on preserved forage and concentrates. Forages are the cheapest source of nutrients for dairy ruminants. Extensive data exist on the effects of various forages on milk yield and milk main components, whereas information on bioactive compounds has been limited and dispersed. Available information on fatty acid composition of milk fat, vitamins, carotenoids, phytoestrogens, mycotoxins, alkaloids and detrimental bacteria as well as volatiles affecting milk flavor in the chain fresh and preserved forages ? milking animal ? milk and dairy products is collated in the book.

  • Název v anglickém jazyce

    Effects of Forage Feeding on Milk: Bioactive Compounds and Flavor

  • Popis výsledku anglicky

    Milk and dairy products have been historically staple foods in the Western style of nutrition. A perception exists among consumers that milk and dairy products from animals that are maintained outdoors and consume fresh grass are superior to those fed total mixed rations, based usually on preserved forage and concentrates. Forages are the cheapest source of nutrients for dairy ruminants. Extensive data exist on the effects of various forages on milk yield and milk main components, whereas information on bioactive compounds has been limited and dispersed. Available information on fatty acid composition of milk fat, vitamins, carotenoids, phytoestrogens, mycotoxins, alkaloids and detrimental bacteria as well as volatiles affecting milk flavor in the chain fresh and preserved forages ? milking animal ? milk and dairy products is collated in the book.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-0-12-811862-7

  • Počet stran knihy

    248

  • Název nakladatele

    Academic Press

  • Místo vydání

    San Diego

  • Kód UT WoS knihy