Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Determination of biogenic amines in foods using micellar elektrokinetic capilary chromatography.(orig.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F99%3A00000035" target="_blank" >RIV/60076658:12220/99:00000035 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Determination of biogenic amines in foods using micellar elektrokinetic capilary chromatography.(orig.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The capillary zone electrophoresis in MECC mode is suitable for the determination of biogenic amines in foods. Biogenic amines were determined in plain fused silica capillary as benzamides in borate buffer with organic modifier. The detection limit is 1mg/kg of sample.

  • Název v anglickém jazyce

    Determination of biogenic amines in foods using micellar elektrokinetic capilary chromatography.(orig.)

  • Popis výsledku anglicky

    The capillary zone electrophoresis in MECC mode is suitable for the determination of biogenic amines in foods. Biogenic amines were determined in plain fused silica capillary as benzamides in borate buffer with organic modifier. The detection limit is 1mg/kg of sample.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CC - Organická chemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    COST 917 : biogenically active amines in food. Volume 3, biologically active amines produced by bacteria, and polyamines and tumour growth

  • ISBN

    92-828-7008-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Office for officional publications of the European Communities

  • Místo vydání

    Luxembourg

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku