Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Content of biogenic amines in common carp (Cyprinus carpio) meat.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F99%3A00000048" target="_blank" >RIV/60076658:12220/99:00000048 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Content of biogenic amines in common carp (Cyprinus carpio) meat.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vzorky kapřího masa byly ošetřeny přípravkem Purac v koncentracích 0, 2, 3 a 5%. Vzorky byly skladovány při teplotách 3, 15 a 25 0C až do senzoricky průkazného rozkladu. Z experimentů vy plývá, že negativní senzorické signály předcházejí tvorbě nadměrných či toxických koncentrací biogenních aminů. Výrazně pozitivně se projevoval účinek konzervantu Purac při 15 0C.

  • Název v anglickém jazyce

    Content of biogenic amines in common carp (Cyprinus carpio) meat.

  • Popis výsledku anglicky

    Vzorky kapřího masa byly ošetřeny přípravkem Purac v koncentracích 0, 2, 3 a 5%. Vzorky byly skladovány při teplotách 3, 15 a 25 0C až do senzoricky průkazného rozkladu. Z experimentů vy plývá, že negativní senzorické signály předcházejí tvorbě nadměrných či toxických koncentrací biogenních aminů. Výrazně pozitivně se projevoval účinek konzervantu Purac při 15 0C.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Aquaculture Europe 99, Trondheim ( Norway), No.27

  • ISBN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    European aquaculture society Oostende (Belgium)

  • Místo vydání

    Oostende ( Belgium)

  • Kód UT WoS kapitoly