Výrobky ze separovaného uzeného rybího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F15%3A43890342" target="_blank" >RIV/60076658:12520/15:43890342 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výrobky ze separovaného uzeného rybího masa
Popis výsledku v původním jazyce
V rámci této zakázky byla řešena problematika využití výchozího produktu - separátu typu baader - do výrobku vhodného pro tržní síť. Cílem bylo dospět k tržně uplatnitelnému výrobku na bázi strojně děleného masa kapra, při jehož výrobě bude použito klasického uzení horkým kouřem a výrobku s použitím tekutého kouře. Inovativnost řešení spočívá v návrhu využití částí ryb, které při běžné produkci zůstávají nevyužity, tj. strojně odděleného masa kapra do tržně uplatnitelného produktu. Výsledky slouží jakotechnologický podklad operací pro další zpracování a distribuci separovaného masa. Jsou také významným zdrojem informací pro širší využití při vývoji dalších nových výrobků připravených na bázi strojně děleného rybího masa. Within the contract we solvedthe issues of the feedstock - type separator Baader - into a product suitable for the market network. The aim of the servise was to pruduce a market product based on mechanically cuts carp, whose production will be used in the classic smo
Název v anglickém jazyce
Products from the separated smoked fish
Popis výsledku anglicky
Within the contract we solved the issues of the feedstock - type separator Baader - into a product suitable for the market network. The aim was to pruduce a market product based on mechanically cut carp meat. In the production of this meat classic smoking by hot smoke will be utilized and the product using liquid smoke. Innovativeness of the solution is in the utilizing of fish parts that are left unused in a basic production. It means, mechanically separated meat carp into a marketable product. The results will be used for the further technological processing and distributing of the separated meat. It's also an important source of information for wider use in development of other new products prepared on the basis of mechanically shredded fish meat.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
38
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
FISH MARKET a. s.
Verze
—