Bílkoviny hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.) - klasifikace, charakteristika, význam.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A_____%2F04%3A994391" target="_blank" >RIV/60076658:_____/04:994391 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60076658:12220/04:00005866
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bílkoviny hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.) - klasifikace, charakteristika, význam.
Popis výsledku v původním jazyce
Bílkoviny hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.) - klasifikace, charakteristika, význam.
Název v anglickém jazyce
Isolation of potato proteins from waste of potato starch industry and evaluation of agroecological effects on their quantitative and qualitative variability.
Popis výsledku anglicky
Isolation of potato proteins from waste of potato starch industry and evaluation of agroecological effects on their quantitative and qualitative variability.Isolation of potato proteins from waste of potato starch industry and evaluation of agroecological effects on their quantitative and qualitative variability.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
04
Číslo periodika v rámci svazku
98
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
373-378
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—