Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F07%3A%230000037" target="_blank" >RIV/60109807:_____/07:#0000037 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Oloupané a vytříděné brambory se nakrájí na plátky o pravidelné tloušťce. Předvaří se ve vodě, zchladí a následně dovaří v páře. Uvařené brambory se rozmačkají a usuší za přídavku přídatných látek na válcové sušičce. Usušený produkt se podrtí na vločky.Z vloček se vyseje jemný podíl a výrobek se zabalí.

  • Název v anglickém jazyce

    Natural coloured (blue, red, orange) dry potato flakes with enhanced antioxidant capacity R06:

  • Popis výsledku anglicky

    Peeled and trimmed potato tubers are cut into regular-thick slices. They are pre-cooked in water, cooled and subsequently steamed. Cooked potatoes are mashed and dried with additives on a drum drier. Dried product is ground to flakes. Fines from flakes are screened and the product is packed.

Klasifikace

  • Druh

    X - Nezařazeno

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů