Potravinová bezpečnost v podmínkách Armády České republiky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F16%3A00532476" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/16:00532476 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://vavtest.unob.cz/registr" target="_blank" >http://vavtest.unob.cz/registr</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravinová bezpečnost v podmínkách Armády České republiky
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem článku je ukázka na možnosti rizik plynoucích pro dostatečné zabezpečení základních potravin. Vzhledem k možnému nedostatku produkce a zásob potravin, vzniká základný problém pro výživu vojáků a civilního obyvatelstva v krizových stavech.
Název v anglickém jazyce
Food security conditions in the Czech Republic Army
Popis výsledku anglicky
The aim of the article is an example of the possibilities of risks to adequate basic food security. Due to the potential lack of production and food supplies, there is a fundamental problem for the nutrition of soldiers and civilians in crisis situations.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hospodaření a nakládání s majetkem, management používání a údržby PVT
ISBN
978-80-7231-452-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
93-99
Název nakladatele
Univerzita obrany
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Štěpánov
Datum konání akce
23. 9. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—