Lactatic acides and lactatic for longevity of poultry meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3A_____%2F98%3A02000011" target="_blank" >RIV/60162694:_____/98:02000011 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60162694:G14__/98:02000011
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Milchsäure und Laktat für die Haltbarkeit von Geflügelfleisch-erzeugnissen
Popis výsledku v původním jazyce
Milchsäure und Laktat für die Haltbarkeit von Geflügelfleisch-erzeugnissen
Název v anglickém jazyce
Lactatic acides and lactatic for longevity of poultry meat
Popis výsledku anglicky
Use of the lactic acid and and lactates for the suface decontamination of the poultry meat products. Lactatic acides and lactatic for longevity of poultry meat
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1998
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
FLEISCHEREI TECHNIK
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
1998
Číslo periodika v rámci svazku
7-8
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—