Mechanically separated poultry meat and problems with your shelf-life
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005503" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005503 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
polština
Název v původním jazyce
Separirovannoe mjaso pticy i problematika jego chranenija
Popis výsledku v původním jazyce
The lactic acid and/or sodium lactate was used to prolong the shelf-life of mechanically separated poultry meat. The microbial counts were reduced using these additives. The distribution of lactate in meat and bone fraction during separation was estimat
Název v anglickém jazyce
Mechanically separated poultry meat and problems with your shelf-life
Popis výsledku anglicky
The lactic acid and/or sodium lactate was used to prolong the shelf-life of mechanically separated poultry meat. The microbial counts were reduced using these additives. The distribution of lactate in meat and bone fraction during separation was estimat
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mjaso i moloko, 9
ISSN
0944-1646
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
NA - Namibijská republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—