Jak omezit ztráty při distribuci masa.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002707" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002707 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jak omezit ztráty při distribuci masa.
Popis výsledku v původním jazyce
######################################################################################################################################################################################################################################################
Název v anglickém jazyce
Moderní obchod, 1999, č.4, s.40-41.
Popis výsledku anglicky
The shelf life of meat and meat products through distribution needs the comploex of differetn hurdless. Such hurdle can be seen the treatment of meat and meat products by lactic acid and lactates.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Moderní obchod
ISSN
1210-4094
e-ISSN
—
Svazek periodika
1999
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—