Kvalitní surovina - předpoklad kvalitního sladu a piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F01%3A%230000161" target="_blank" >RIV/60193697:_____/01:#0000161 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/01:#0000204
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalitní surovina - předpoklad kvalitního sladu a piva
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá vlastnostmi sladovnického ječmene jako suroviny pro slad a pivo.
Název v anglickém jazyce
Quality raw material - assumption for quality malt and beer
Popis výsledku anglicky
Properties of malting barley as a raw material for malt and beer.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
18-19
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—