Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vztah distribuce velikosti škrobových a vybraných sladovnických znaků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000043" target="_blank" >RIV/60193697:_____/05:#0000043 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Relation of the starch granule size distribution and selected malting parameters

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Increase in a large starch granule fraction in non-malted caryopses of spring barley was in the followed set of varieties accompanied with statistically significant decline in values of extract, glycide extract, relative extract at 45 °C, Kolbach index,modification by the Carlsberg? s method, wort colour and starch content. The more favourable (higher) ratio of large starch granules in two and six row winter varieties is not utilized for creation of extract likely due to a lower activity of cytolytic and proteolytic enzymes.

  • Název v anglickém jazyce

    Relation of the starch granule size distribution and selected malting parameters

  • Popis výsledku anglicky

    Increase in a large starch granule fraction in non-malted caryopses of spring barley was in the followed set of varieties accompanied with statistically significant decline in values of extract, glycide extract, relative extract at 45 °C, Kolbach index,modification by the Carlsberg? s method, wort colour and starch content. The more favourable (higher) ratio of large starch granules in two and six row winter varieties is not utilized for creation of extract likely due to a lower activity of cytolytic and proteolytic enzymes.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QD1005" target="_blank" >QD1005: VLIV DISTRIBUCE VELIKOSTI ŠKROBOVÝCH ZRN NA TECHNOLOGICKOU KVALITU JEČMENE</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 30th EBC Congress, Prague 2005

  • ISBN

    90-70143-23-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    76-82

  • Název nakladatele

    Fachverlag Hans Carl

  • Místo vydání

    Nürnberg

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    14. 5. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku