Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Význam oxidu siřičitého v pivu. Část 3.: Faktory ovlivňující tvorbu oxidu siřičitého během pivovarského kvašení

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000415" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000415 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/08:00021105

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Significance of SO2 in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In the article the effect of yeast brewing strains and technological conditions on the production of sulphur dioxide are studied. The decrease of sulphur dioxide during the storage, its influence on the improvement of the oxidative and the stale flavourof beer and also the correlation between its concentration in beer and redox capacity of beer are monitored in the study.

  • Název v anglickém jazyce

    Significance of SO2 in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation

  • Popis výsledku anglicky

    In the article the effect of yeast brewing strains and technological conditions on the production of sulphur dioxide are studied. The decrease of sulphur dioxide during the storage, its influence on the improvement of the oxidative and the stale flavourof beer and also the correlation between its concentration in beer and redox capacity of beer are monitored in the study.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    54

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    142-148

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus