Význam oxidu siřičitého v pivu. Část 3.: Faktory ovlivňující tvorbu oxidu siřičitého během pivovarského kvašení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000415" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000415 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/08:00021105
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Significance of SO2 in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation
Popis výsledku v původním jazyce
In the article the effect of yeast brewing strains and technological conditions on the production of sulphur dioxide are studied. The decrease of sulphur dioxide during the storage, its influence on the improvement of the oxidative and the stale flavourof beer and also the correlation between its concentration in beer and redox capacity of beer are monitored in the study.
Název v anglickém jazyce
Significance of SO2 in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation
Popis výsledku anglicky
In the article the effect of yeast brewing strains and technological conditions on the production of sulphur dioxide are studied. The decrease of sulphur dioxide during the storage, its influence on the improvement of the oxidative and the stale flavourof beer and also the correlation between its concentration in beer and redox capacity of beer are monitored in the study.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
54
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
142-148
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—