Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Systém skladování ječmene a jeho vliv na kvalitu sladu a piva

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000454" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000454 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/09:#0000478

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Barley Storage System and its Impact on Malt and Beer Quality

  • Popis výsledku v původním jazyce

    An influence of barley storage was tested in laboratory scale. Varieties Jersey a Tolar were stored at the temperature was 10°C in aerobic and anaerobic conditions. Malting was carried out in a laboratory malting plant in periodic interval. Complex evaluation of all determined analytical malt quality by cluster analysis confirmed significant of storage time barley. Malts prepared from longer time stored had higher values of limit attenuation, better prediction of filterability, higher antioxidant activity and slightly better sensorial quality and stability of beer.

  • Název v anglickém jazyce

    Barley Storage System and its Impact on Malt and Beer Quality

  • Popis výsledku anglicky

    An influence of barley storage was tested in laboratory scale. Varieties Jersey a Tolar were stored at the temperature was 10°C in aerobic and anaerobic conditions. Malting was carried out in a laboratory malting plant in periodic interval. Complex evaluation of all determined analytical malt quality by cluster analysis confirmed significant of storage time barley. Malts prepared from longer time stored had higher values of limit attenuation, better prediction of filterability, higher antioxidant activity and slightly better sensorial quality and stability of beer.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    55

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus