Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vážíme si dostatečně kvasinek ?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000492" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000492 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Do we appreciate yeast enough ?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The Research Institute of Brewing and Malting built a line for propagation and preparation of compressed yeast having a very good stability. Based on the evaluation by means of flow cytometry, a shelf-life time of up to 3 weeks can be granted for the yeast storage temperatures around 0 °C. This allows their distribution even for very long distances. A suitable yeast strain can be selected from the collection hold by the Research Institute of Brewing and Malting, which contains 130 strains with various technological properties.

  • Název v anglickém jazyce

    Do we appreciate yeast enough ?

  • Popis výsledku anglicky

    The Research Institute of Brewing and Malting built a line for propagation and preparation of compressed yeast having a very good stability. Based on the evaluation by means of flow cytometry, a shelf-life time of up to 3 weeks can be granted for the yeast storage temperatures around 0 °C. This allows their distribution even for very long distances. A suitable yeast strain can be selected from the collection hold by the Research Institute of Brewing and Malting, which contains 130 strains with various technological properties.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2A-2TP1%2F031" target="_blank" >2A-2TP1/031: Výzkum technologií a příprava unikátní linky pro rozkvašování historických kmenů pivovarských kvasnic pro průmyslové využití.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    55

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus