Vážíme si dostatečně kvasinek ?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000492" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000492 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Do we appreciate yeast enough ?
Popis výsledku v původním jazyce
The Research Institute of Brewing and Malting built a line for propagation and preparation of compressed yeast having a very good stability. Based on the evaluation by means of flow cytometry, a shelf-life time of up to 3 weeks can be granted for the yeast storage temperatures around 0 °C. This allows their distribution even for very long distances. A suitable yeast strain can be selected from the collection hold by the Research Institute of Brewing and Malting, which contains 130 strains with various technological properties.
Název v anglickém jazyce
Do we appreciate yeast enough ?
Popis výsledku anglicky
The Research Institute of Brewing and Malting built a line for propagation and preparation of compressed yeast having a very good stability. Based on the evaluation by means of flow cytometry, a shelf-life time of up to 3 weeks can be granted for the yeast storage temperatures around 0 °C. This allows their distribution even for very long distances. A suitable yeast strain can be selected from the collection hold by the Research Institute of Brewing and Malting, which contains 130 strains with various technological properties.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2A-2TP1%2F031" target="_blank" >2A-2TP1/031: Výzkum technologií a příprava unikátní linky pro rozkvašování historických kmenů pivovarských kvasnic pro průmyslové využití.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
55
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—