Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Collection of malting barley varieties in the Czech Republic in 2010

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F11%3A%230000570" target="_blank" >RIV/60193697:_____/11:#0000570 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Collection of malting barley varieties in the Czech Republic in 2010

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The present study reviews changes in the requirements for malting quality and collection of malting barley varieties in the Czech Republic in 2010. It gives micromalting results and results of malt and wort analyses of 22 most widespread and new maltingbarley varieties registered in the Czech Republic. Varieties causing haze were withdrawn from the collection. The actual collection includes two groups of malting barley varieties. The varieties with high activity of hydrolytic enzymes and high attenuation and the varieties recommended for production of beer with the Protected Geographical Indication Czech Beer, i.e. varieties with lower degree of final attenuation, lower values of Kolbach index, friability, etc.

  • Název v anglickém jazyce

    Collection of malting barley varieties in the Czech Republic in 2010

  • Popis výsledku anglicky

    The present study reviews changes in the requirements for malting quality and collection of malting barley varieties in the Czech Republic in 2010. It gives micromalting results and results of malt and wort analyses of 22 most widespread and new maltingbarley varieties registered in the Czech Republic. Varieties causing haze were withdrawn from the collection. The actual collection includes two groups of malting barley varieties. The varieties with high activity of hydrolytic enzymes and high attenuation and the varieties recommended for production of beer with the Protected Geographical Indication Czech Beer, i.e. varieties with lower degree of final attenuation, lower values of Kolbach index, friability, etc.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    BrewingScience

  • ISSN

    1866-5195

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    64

  • Číslo periodika v rámci svazku

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus