Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Quality of malting barley crop 2010 in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F11%3A%230000623" target="_blank" >RIV/60193697:_____/11:#0000623 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.kvasnyprumysl.cz/cz/journal/2011/10/" target="_blank" >http://www.kvasnyprumysl.cz/cz/journal/2011/10/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Quality of malting barley crop 2010 in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Study evaluates malting barley quality in the Czech Republic from harvest 2010. Due to unfavorable weather conditions during harvest, biological, physiological damage and black tips occurred in barley. Barley had average protein content and slightly above average starch content. Most of the malt quality parameters achieved standard values. Higher wort haze and longer saccharification time were its problematic parameters. Higher malt gushing potential was determined.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of malting barley crop 2010 in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Study evaluates malting barley quality in the Czech Republic from harvest 2010. Due to unfavorable weather conditions during harvest, biological, physiological damage and black tips occurred in barley. Barley had average protein content and slightly above average starch content. Most of the malt quality parameters achieved standard values. Higher wort haze and longer saccharification time were its problematic parameters. Higher malt gushing potential was determined.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    57

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    371-376

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus