Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F13%3A%230000920" target="_blank" >RIV/60193697:_____/13:#0000920 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/20:N0000073
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Popis výsledku v původním jazyce
Tato přednáška se zabývá problematikou mykotoxinů v pivovarských surovinách a pivu. Pozornost byla věnována hlavně vybraným fusariovým mykotoxinům, ochratoxinu A a aflatoxinům. 25.Pivovarsko-sladařské dny, Praha, 2013.
Název v anglickém jazyce
Mycotoxins in brewing materials and beer
Popis výsledku anglicky
This lecture deals with the issue of mycotoxins in brewing materials and beer. Attention was devoted mainly to the selected fusarium mycotoxins, ochratoxin A and aflatoxins.25th Brewing and malting days, Prague, 2013.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů