Seminář analytické katedry PřF UK - Energetická hodnota piva.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001052" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001052 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Seminář analytické katedry PřF UK - Energetická hodnota piva.
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro studenty pořádaná v rámci pravidelného semináře analytické katedry PřF UK, Praha, v listopadu 2014, byla věnována novým moderním přístupům při analýze energetické hodnoty piva. Zvláštní část byla věnována nové dílčí metodě stanovení celkového obsahu sacharidů v pivu.
Název v anglickém jazyce
Seminar of analytical department of Charles University, Prague - Energy value of beer
Popis výsledku anglicky
Lecture for students, which is organized in the framework of regular seminar of analytical department of Charles University, Prague, in November 2014, was dedicated to new modern approaches in the analysis of the energy value of beer. A special section was devoted to new method of determining the total carbohydrate content in beer.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů