Microbiology of brewing ? Lactic acid bacteria and cultivation methods of their detection ? Part I.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001089" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001089 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.kvasnyprumysl.cz/en/journal/2015/3/" target="_blank" >http://www.kvasnyprumysl.cz/en/journal/2015/3/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Microbiology of brewing ? Lactic acid bacteria and cultivation methods of their detection ? Part I.
Popis výsledku v původním jazyce
Lactic acid bacteria form a very heterogeneous group of bacteria, some of which may be present as contaminants in beer brewing. We provide here an overview of basic morphological and physiological properties of these microorganisms. Their habitat in thebrewing operations and their ability to spoil beer are also described. The article also describes the use of various culture media ? their composition, availability and results of comparative studies are discussed.
Název v anglickém jazyce
Microbiology of brewing ? Lactic acid bacteria and cultivation methods of their detection ? Part I.
Popis výsledku anglicky
Lactic acid bacteria form a very heterogeneous group of bacteria, some of which may be present as contaminants in beer brewing. We provide here an overview of basic morphological and physiological properties of these microorganisms. Their habitat in thebrewing operations and their ability to spoil beer are also described. The article also describes the use of various culture media ? their composition, availability and results of comparative studies are discussed.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
61
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
76-78
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—