Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000090" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000090 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes
Popis výsledku v původním jazyce
Beer is an environment in which strictly anaerobic bacteria can grow. Strictly anaerobic bacteria capable of spoiling beer or contaminating brewer‘s yeast belong to the genera Megasphaera, Pectinatus, Selenomonas and Propionispira (formerly „Zymophilus“). This article gives an overview of basic morphological and physiological properties of this group of bacteria, describes the sites of their occurrence in the brewing operation and their ability to spoil beer.
Název v anglickém jazyce
Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes
Popis výsledku anglicky
Beer is an environment in which strictly anaerobic bacteria can grow. Strictly anaerobic bacteria capable of spoiling beer or contaminating brewer‘s yeast belong to the genera Megasphaera, Pectinatus, Selenomonas and Propionispira (formerly „Zymophilus“). This article gives an overview of basic morphological and physiological properties of this group of bacteria, describes the sites of their occurrence in the brewing operation and their ability to spoil beer.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10606 - Microbiology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů