Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000090" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000090 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Beer is an environment in which strictly anaerobic bacteria can grow. Strictly anaerobic bacteria capable of spoiling beer or contaminating brewer‘s yeast belong to the genera Megasphaera, Pectinatus, Selenomonas and Propionispira (formerly „Zymophilus“). This article gives an overview of basic morphological and physiological properties of this group of bacteria, describes the sites of their occurrence in the brewing operation and their ability to spoil beer.

  • Název v anglickém jazyce

    Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes

  • Popis výsledku anglicky

    Beer is an environment in which strictly anaerobic bacteria can grow. Strictly anaerobic bacteria capable of spoiling beer or contaminating brewer‘s yeast belong to the genera Megasphaera, Pectinatus, Selenomonas and Propionispira (formerly „Zymophilus“). This article gives an overview of basic morphological and physiological properties of this group of bacteria, describes the sites of their occurrence in the brewing operation and their ability to spoil beer.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10606 - Microbiology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů