Technologie sladování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000109" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000109 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/17:N0000100
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technologie sladování
Popis výsledku v původním jazyce
Účastníci byly seznámeni s jednotlivými fázemi výroby sladu (příjem, čištění a skladování ječmene, máčení, klíčení, hvozdění, skladování a expedice sladu). Přednáška pro odbornou věřejnost - workshop - Pivovarské suroviny, Nošovice, 14.10.-15.10.2016.
Název v anglickém jazyce
Technology of malting
Popis výsledku anglicky
The participants were acquired with the individual phases of malt production (receipt, cleaning and storage of barley, steeping, germination, kilning, storage and dispatching of malt). Lecture for professionals - workshop - Brewing raw materials, Nošovice, 14-15/12/2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů