Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Technologie sladování

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000109" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000109 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/17:N0000100

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Technologie sladování

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Účastníci byly seznámeni s jednotlivými fázemi výroby sladu (příjem, čištění a skladování ječmene, máčení, klíčení, hvozdění, skladování a expedice sladu). Přednáška pro odbornou věřejnost - workshop - Pivovarské suroviny, Nošovice, 14.10.-15.10.2016.

  • Název v anglickém jazyce

    Technology of malting

  • Popis výsledku anglicky

    The participants were acquired with the individual phases of malt production (receipt, cleaning and storage of barley, steeping, germination, kilning, storage and dispatching of malt). Lecture for professionals - workshop - Brewing raw materials, Nošovice, 14-15/12/2016.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů