Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Proces sladování (máčení, klíčení, hvozdění, pražení)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000112" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000112 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Proces sladování (máčení, klíčení, hvozdění, pražení)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Účastníci byly seznámeni s jednotlivými fázemi výroby sladu (příjem, čištění a skladování ječmene, máčení, klíčení, hvozdění, skladování a expedice sladu). Byla probrána technologie výroby speciálních sladů pražením. Přednáška - workshop - Slad a chmel od A až do Z, Praha, 11.11.-12.11.2016.

  • Název v anglickém jazyce

    Malting process (steeping, germination, kilning, roasting)

  • Popis výsledku anglicky

    The participants were acquired with the individual phases of malt production (receipt, cleaning and storage of barley, steeping, germination, kilning, storage and dispatching of malt).Production technology of special malts by roasting was introduced. Lecture - workshop - Malt and hops from A to Z, Prague 11-12/11/2016.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů