Proces sladování (máčení, klíčení, hvozdění, pražení)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000112" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000112 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Proces sladování (máčení, klíčení, hvozdění, pražení)
Popis výsledku v původním jazyce
Účastníci byly seznámeni s jednotlivými fázemi výroby sladu (příjem, čištění a skladování ječmene, máčení, klíčení, hvozdění, skladování a expedice sladu). Byla probrána technologie výroby speciálních sladů pražením. Přednáška - workshop - Slad a chmel od A až do Z, Praha, 11.11.-12.11.2016.
Název v anglickém jazyce
Malting process (steeping, germination, kilning, roasting)
Popis výsledku anglicky
The participants were acquired with the individual phases of malt production (receipt, cleaning and storage of barley, steeping, germination, kilning, storage and dispatching of malt).Production technology of special malts by roasting was introduced. Lecture - workshop - Malt and hops from A to Z, Prague 11-12/11/2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů