Sladovnický ječmen v roce 2017
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000028" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000028 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/18:N0000059
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sladovnický ječmen v roce 2017
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Konference "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1.2018. Libčany., 30.1.2018. Vsisko,31.1.2018. Černá Hora
Název v anglickém jazyce
Malting Barley in 2017
Popis výsledku anglicky
Lecture - Quality parameters were assessed in 277 samples of malting barley from crop 2017 according to the standard ČSN 46 1100-5. Average contents of nitrogenous substances and starch were 12,2 % and 63.0 %, respectively. Sieving fractions above 2.5 mm achieved the average value of 88.2 %. Compared to crop 2016, a higher occurrence of mechanically damaged grains, grain fractions and grains with the awn was found. In: Conference "Barley Nutrition Systems in Variable Conditions". Barley and Malt Association. 29.1.2018 Libčany,30.1.2018. Vsisko,31.1.2018. Černá Hora
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů