Sladovnický ječmen v roce 2017
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000059" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000059 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf" target="_blank" >http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sladovnický ječmen v roce 2017
Popis výsledku v původním jazyce
Článek ve sborníku - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Kompendium 2018 ke konferenci "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1. - 31.1. 2018. 6 - 9. ISBN 978-80-213-2829-7.
Název v anglickém jazyce
Malting Barley in 2017
Popis výsledku anglicky
Proceedinsg Paper - Quality parameters were assessed in 277 samples of malting barley from crop 2017 according to the standard ČSN 46 1100-5. Average contents of nitrogenous substances and starch were 12,2 % and 63.0 %, respectively. Sieving fractions above 2.5 mm achieved the average value of 88.2 %. Compared to crop 2016, a higher occurrence of mechanically damaged grains, grain fractions and grains with the awn was found. In: Compendium 2018 to the conference "Barley Nutrition Systems in Variable Conditions". Barley and Malt Association. 29.1. - 31.1. 2018, 6 - 9. ISBN 978-80-213-2829-7.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Kompendium 2018 ke konferenci Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách
ISBN
978-80-213-2829-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
6 - 9
Název nakladatele
Spolek pro ječmen a slad
Místo vydání
Velká Bystřice
Místo konání akce
Libčany, Vsisko, Černá hora
Datum konání akce
29. 1. 2018
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—