Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sladovnický ječmen v roce 2017

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000059" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000059 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf" target="_blank" >http://konference.agrobiologie.cz/2018-01-31/thomson/2018_Kompendium.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sladovnický ječmen v roce 2017

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek ve sborníku - V roce 2017 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 277 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměný obsah N-látek v zrnu byl 12,2 %, přepad zrna nad sítm 2,5 x 22 mm 88,2 %. V porovnání s rokem 2016 byl zjištěn častější výskyt mechanicky poškozených zrn, zlomků zrn a zrn s osinou. In: Kompendium 2018 ke konferenci "Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách". Spolek pro ječmen a slad. 29.1. - 31.1. 2018. 6 - 9. ISBN 978-80-213-2829-7.

  • Název v anglickém jazyce

    Malting Barley in 2017

  • Popis výsledku anglicky

    Proceedinsg Paper - Quality parameters were assessed in 277 samples of malting barley from crop 2017 according to the standard ČSN 46 1100-5. Average contents of nitrogenous substances and starch were 12,2 % and 63.0 %, respectively. Sieving fractions above 2.5 mm achieved the average value of 88.2 %. Compared to crop 2016, a higher occurrence of mechanically damaged grains, grain fractions and grains with the awn was found. In: Compendium 2018 to the conference "Barley Nutrition Systems in Variable Conditions". Barley and Malt Association. 29.1. - 31.1. 2018, 6 - 9. ISBN 978-80-213-2829-7.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Kompendium 2018 ke konferenci Systémy výživy ječmene ve variabilních podmínkách

  • ISBN

    978-80-213-2829-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    6 - 9

  • Název nakladatele

    Spolek pro ječmen a slad

  • Místo vydání

    Velká Bystřice

  • Místo konání akce

    Libčany, Vsisko, Černá hora

  • Datum konání akce

    29. 1. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku