Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv jednotlivých chyb zrna ječmene na kvalitu sladu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000056" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000056 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv jednotlivých chyb zrna ječmene na kvalitu sladu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška - Vady a poškození zrna ječmene mohou výrazným způsobem ovlivnit kvalitu sladu a následně i kvalitu finálního výrobku. Podle úrovně poškození se rozlišují dvě skupiny vad. Vady a poškození zrn, které nebrání zrnu vyklíčit. Zrna v této skupině ovlivní úroveň homogenity rozluštění. Zrna s vadami a poškozeními způsobujícími neschopnost zrna vyklíčit patří do druhé skupiny. Tato zrna olivňují především úroveň cytolytického rozluštění, mohou být i příčinou gushingu piva. Trénink Vplyv jednotlivých chýb zrna jačmeňa na kvalitu sladu. Heineken Slovensko Sladovne, a.s. 31.5.2018 Hurbanovo.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of the individual defects of barley grains on malt quality

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture - Barley grains defects and damage may significantly affect malt quality and consequently quality of the final product. Depending on the level of damage, two groups of defects are distinguished. Grain defects and damage that do not prevent grain from germinating. The grains in this group will affect the level of homogeneity of modification. The grains with defects and damage causing the inability of grain to germinate belong to the second group. These grains primarily affect the level of cytolytic modification, and can also be the cause of beer gushing. Training The effect of the individual defects of barley grains on malt quality. Heineken Slovensko Sladovne, a.s. 31/5/2018 Hurbanovo

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů