Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Korelace chemického a senzorického stanovení hořkosti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000069" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000069 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Korelace chemického a senzorického stanovení hořkosti

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V článku jsou porovnány výsledky hořkosti piva stanovené dle EBC 9.8 a výsledky senzorického hodnocení hořkosti - hořkost po spolknutí, kulminace hořkosti, doznívání hořkosti, charakter hořkosti. Zjištěné závislosti nejsou lineární, nicméně vypovídají o dobré shodě porovnávaných metod.

  • Název v anglickém jazyce

    The correlation of analytical and sensorial determination of bitterness

  • Popis výsledku anglicky

    The article compares the results of bitterness of beer determined according to EBC 9.8 and the results of sensory evaluation of bitterness - bitterness after ingestion, culmination of bitterness, bitterness aftertaste, character of bitterness. The observed dependencies are not linear, but they show good agreement of the compared methods.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20101 - Civil engineering

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    KVASNÝ

  • ISSN

    2571-3868

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    1

  • Číslo periodika v rámci svazku

    Speciální číslo

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    66-70

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus