Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000073" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000073 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop uspořádaný v rámci projektu Výzkum a nalezení vhodné odrůdové skladby jarního ječmene požadované sladovnické kvality pro oblasti častěji postihované suchem pro výrobce sladu a piva (operační program INTERREG V-A Slovenská republika – Česká republika 2014-2020). Celodenní seminář byl uspořádán pro cílovou skupinu MSP, které vlastní minipivovary, s tématikou "Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech". Účastníci semináře si vyslechli přednášky na téma "Využití zdrojů genetických bank", "Výroba a kvalita sladu ze starých odrůd", "Zkušenosti se zpracováním sladu ze starých odrůd v minipivovaru". Počet účastníků 34. Všichni účastníci obdrželi prezentace v tištěné podobě. In: Záhlinice 21. 11. 2019.

  • Název v anglickém jazyce

    The use of malt from old barley varieties in microbreweries

  • Popis výsledku anglicky

    Workshop held within the project Research and determination of the suitable varietal composition of spring barley with the required malting quality for areas more frequently affected by drought for malt and beer producers. (Operational programme Interreg V-A - Slovakia-Czech Republic 2014-2020). A one-day seminar was held for a target group of MSP that owns microbreweries with the topic “The use of malt from old barley varieties in microbreweries”. The participants of the seminar heard lectures on the topic of "Use of genetic bank resources", "Production and quality of malt from old varieties", "Experience with processing malt from old varieties in microbreweries". The number of the participants was 34. All participants received paper presentations. In: Záhlinice 21/112019.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Záhlinice

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    34

  • Počet zahraničních účastníků

    12

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce