Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000073" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000073 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop uspořádaný v rámci projektu Výzkum a nalezení vhodné odrůdové skladby jarního ječmene požadované sladovnické kvality pro oblasti častěji postihované suchem pro výrobce sladu a piva (operační program INTERREG V-A Slovenská republika – Česká republika 2014-2020). Celodenní seminář byl uspořádán pro cílovou skupinu MSP, které vlastní minipivovary, s tématikou "Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech". Účastníci semináře si vyslechli přednášky na téma "Využití zdrojů genetických bank", "Výroba a kvalita sladu ze starých odrůd", "Zkušenosti se zpracováním sladu ze starých odrůd v minipivovaru". Počet účastníků 34. Všichni účastníci obdrželi prezentace v tištěné podobě. In: Záhlinice 21. 11. 2019.
Název v anglickém jazyce
The use of malt from old barley varieties in microbreweries
Popis výsledku anglicky
Workshop held within the project Research and determination of the suitable varietal composition of spring barley with the required malting quality for areas more frequently affected by drought for malt and beer producers. (Operational programme Interreg V-A - Slovakia-Czech Republic 2014-2020). A one-day seminar was held for a target group of MSP that owns microbreweries with the topic “The use of malt from old barley varieties in microbreweries”. The participants of the seminar heard lectures on the topic of "Use of genetic bank resources", "Production and quality of malt from old varieties", "Experience with processing malt from old varieties in microbreweries". The number of the participants was 34. All participants received paper presentations. In: Záhlinice 21/112019.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Záhlinice
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
34
Počet zahraničních účastníků
12
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce