Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Minipivovary otevírají časové schránky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000093" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000093 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.retailnews.cz/wp-content/uploads/2021/09/Retail_News_9_2021.pdf" target="_blank" >https://www.retailnews.cz/wp-content/uploads/2021/09/Retail_News_9_2021.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Minipivovary otevírají časové schránky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek, Retail News 11(9)69 2021.V několika minipivovarech z příhraniční oblasti Slovenské republiky a České republiky uvařili experimentální pivo ze starých odrůd ječmene. Akce proběhla v rámci Operačního programu Interreg V-A Slovenská republika – Česká republika. Pro pokusy byly v rámci projektu „Výzkum a nalezení vhodné odrůdové skladby jarního ječmene požadované sladovnické kvality pro oblasti častěji postihované suchem pro výrobce sladu a piva (304011P506)“ využity historické odrůdy jarního ječmene Chlumecký z roku 1902 a Stupický staročeský z roku 1927.

  • Název v anglickém jazyce

    Microbreweries open time boxes

  • Popis výsledku anglicky

    The article in the Retail News 11(9)69 2021. Several microbreweries in the border region of the Slovakia and the Czech Republic brewed experimental beer from old barley varieties. The event took place within the framework of the Operational Programme Interreg V-A Slovakia - Czech Republic. The historical spring barley varieties Chlumecký from 1902 and Stupický staročeský from 1927 were used for the experiments within the project “Research and identification of a suitable varietal composition of spring barley of required malting quality for areas more frequently affected by drought for malt and beer producers (304011P506)“.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů