Strukturní charakterizace netěkavých nitrososloučenin sladu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000081" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000081 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Strukturní charakterizace netěkavých nitrososloučenin sladu
Popis výsledku v původním jazyce
Poster pro odbornou veřejnost na 28. pivovarsko-sladařských dnech, Plzeň, 31.10.-1.11. 2019 V práci byly shrnuty výsledky necílené detekce netěkavých nitrososloučenin u 19 různých vzorkách sladu. Dále byly uvedeny výsledky prvotní strukturní charakterizace neznámých nitrososloučenin sladu.
Název v anglickém jazyce
Structural characterization of non-volatile nitrso compounds in malt
Popis výsledku anglicky
Poster for proffesional public on 28th Brewing and Malting Days, Plzeň, 31 October - 1 November, 2019. The results of non-targeted detection of non-volatile nitroso compounds in 19 different malt samples were summarized. Further, the primary structural characterization of unknown nitroso compounds in malt was posted.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů