Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalita ječmene ze sklizně 2019

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000106" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000106 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kvalita ječmene ze sklizně 2019

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Množství sklizeného jarního ječmene se bude pohybovat do 1,1 mil. tun. Zrno ječmene má nízké hodnoty přepadu na sítě 2,5 mm. Průměrný obsah dusíkatých látek je příznivý s poměrně širokým rozsahem hodnot od 8,5 % do 15,1 %. Příznivý je nízký obsah zrnových příměsí sladařsky nevyužitelných a částečně sladařsky využitelných. U zrnových příměsí sladařsky nevyužitelných tvoří největší podíl zlomky zrn a u zrnových příměsí částečně sladařsky využitelných připadá největší podíl na zrna se zahnědlou špičkou a zrna bez pluchy. Přednáška: Kvalita ječmene ze sklizně 2019. Se Selgenem do Hanáckých Benátek, Litovel, 14. 11. 2019.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of barley from harvest 2019

  • Popis výsledku anglicky

    The amount of the harvested spring barley will move to 1.1 mil. tons. Barley grain has low values of sieving fraction over 2.5 mm. The average content of nitrogenous substances is favourable, with a quite wide range of values from 8.5 % to 15.1 %. A low content of admixtures unusable for malting and partly usable for malting is also favourable. In admixtures unusable for malting, the highest portion is formed by fractions of grains, and in admixtures partly usable for malting, the highest portion is formed by grains with black tips and grains without hulls. Lecture: Quality of barley from harvest 2019. With Selgen to Haná Venice, Litovel, 14/11/2019.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů